Jótékonysági nevezési díj

Az idei Rózsafutam az autók, a rózsák és a felvonulás mellett az egymásra odafigyelésről, az összefogásról és a támogatásról is szól.

Együttműködésünk keretében a Rózsafutamra jelentkezők jótékonysági nevezési díjjal járul(hat)nak hozzá a Karitáció Alapítvány Bohócdoktorainak munkájához.

A Karitáció Alapítvány 2008 óta működteti a Gyógyító Bohócdoktorok Betegségelűző Csapatot, melynek célja, hogy beteg, sérült gyermekek számára a sokszor kínokat jelentő betegségeket, a sokszor állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal terelve a gyerekeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A vidám bohócdoktor vizit végén rendszerint ajándékozás és szeretet honol.

A jótékonysági nevezési díj önkéntes, sőt a nevezési díjat is Te határozod meg. Az általad felajánlott összeggel a Karitáció Alapítvány Bohócdoktorainak munkáját segítheted. A nevezési díjakat a Sikeres Régió Alapítvány (6771 Szeged, Szerb u. 50/B, adószám: 18477429-1-06, http://sikeresregio.hu) 57400011-11124821 számú bankszámlájára fizetheted be. A közlemény rovatban kérjük írd be: RÓZSAFUTAM.

Az általatok felajánlott nevezési díjak összegét a Rózsafutam rajtjánál, 2017. június 23-án 18.30 órakor ünnepélyesen együtt adjuk át a Bohócdoktoroknak.

a Rózsafutam csapata